nescafebagimlisi orjinalhoptiri Bişey yapmicam az çorba var çocuk için bizde yemeyelim bugün acıkırsak ekmek arası domates salatalık falan yapar yeriz 😂 Eşim temizlik yapıom diye döner söylemişti suan karnım tok bişey yapasım gelmiyo 🥲
orjinalhoptiri nescafebagimlisi ee iyi oda güzel. Sen "kocan doyar mı diyince İnternete bakındım 🤣arpa şehriyeli kuskus tarifine denk geldim bnde. Ona karar verdim. Normalde tek yemekle doyar da azck kuskus vardı, onu bitirmek maksat 😂
nescafebagimlisi orjinalhoptiri tarator meze ya ondan dedim ben , ben bir kere şalgamlı kuskus salatası yapmıştım hiç beğenmedim aklıma geldi 😂 Ya çok yorulmuşum belim ağrıyo 🤣
orjinalhoptiri nescafebagimlisi yazın yemek yapması da, yemesi de 🙄🤣 Ay bugün Çok yordun kız sen kendini, Kıyamamm, bitmedi miii
nescafebagimlisi orjinalhoptiri yapması da, yemesi de 🙄🤣 Dert dert dert 🤣 Yani bitti sayılır halılar kuruyasıya kadar hiç bir iş yapmayacam 😂 Kuruyunca , siler yazar bir de ortalığı toplarım tamam yeter gari bıktım 🤣
anabarbie Atlasdunyam hahahha knk böyleydi hep sen görmedin sadece aşkın gözünü kör etti beni bile görmedin😂
anabarbie bana1cocukyetti vaovvv kalbimi fetheden karı bayanı yeni askım ilan ediyorum seni tanusalum😍
bana1cocukyetti anabarbie ahahhaha karı bayanı iltifatına bende bir inceden düştüm romantik öküz der gibi dksjfjjd
anabarbie bana1cocukyetti hahah evet romantik öküzunum bundan sonra birine yan gözle baktığını görürsem dikşin yqparim🔫
Gunes_12 bana1cocukyetti Aşk olsun asko bu herkese mavi boncuk dağıtıyor sen buna gönlünü kaptırma 🤣🤣
Tatlican Meri-Mel Tavuklu gobek marul salatası, brovni kurabiye cok pratik,pasta olarak hafif birsey iyi gider kedi dilinden yapmisti bir arkadas guzeldi