anabarbie Atlasdunyam hahahha knk böyleydi hep sen görmedin sadece aşkın gözünü kör etti beni bile görmedin😂
nescafebagimlisi orjinalhoptiri yapması da, yemesi de 🙄🤣 Dert dert dert 🤣 Yani bitti sayılır halılar kuruyasıya kadar hiç bir iş yapmayacam 😂 Kuruyunca , siler yazar bir de ortalığı toplarım tamam yeter gari bıktım 🤣
bana1cocukyetti anabarbie ahahhaha karı bayanı iltifatına bende bir inceden düştüm romantik öküz der gibi dksjfjjd
anabarbie bana1cocukyetti hahah evet romantik öküzunum bundan sonra birine yan gözle baktığını görürsem dikşin yqparim🔫
Gunes_12 bana1cocukyetti Aşk olsun asko bu herkese mavi boncuk dağıtıyor sen buna gönlünü kaptırma 🤣🤣
Tatlican Meri-Mel Tavuklu gobek marul salatası, brovni kurabiye cok pratik,pasta olarak hafif birsey iyi gider kedi dilinden yapmisti bir arkadas guzeldi
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi iyiyim aşkımsuğğ keyfim tıkır 🥸😜 Nedağğn minnoş ellerini ayacıklarını yoruyorsun ki ben temizlik yapmayı yıllar önce bıraktım fhjsjgjaa🥸🥸🥸
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin Ay benim yerime de tatil yap lütfen ihtiyacım var ajdkkdkdks Mecbur yoruyorum yoksa hayatta yormam skdkdk