anabarbie bana1cocukyetti vaovvv kalbimi fetheden karı bayanı yeni askım ilan ediyorum seni tanusalum😍
bana1cocukyetti anabarbie ahahhaha karı bayanı iltifatına bende bir inceden düştüm romantik öküz der gibi dksjfjjd
anabarbie Atlasdunyam hahahha knk böyleydi hep sen görmedin sadece aşkın gözünü kör etti beni bile görmedin😂
nescafebagimlisi orjinalhoptiri yapması da, yemesi de 🙄🤣 Dert dert dert 🤣 Yani bitti sayılır halılar kuruyasıya kadar hiç bir iş yapmayacam 😂 Kuruyunca , siler yazar bir de ortalığı toplarım tamam yeter gari bıktım 🤣
anabarbie bana1cocukyetti hahah evet romantik öküzunum bundan sonra birine yan gözle baktığını görürsem dikşin yqparim🔫
Gunes_12 bana1cocukyetti Aşk olsun asko bu herkese mavi boncuk dağıtıyor sen buna gönlünü kaptırma 🤣🤣
Tatlican Meri-Mel Tavuklu gobek marul salatası, brovni kurabiye cok pratik,pasta olarak hafif birsey iyi gider kedi dilinden yapmisti bir arkadas guzeldi
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi iyiyim aşkımsuğğ keyfim tıkır 🥸😜 Nedağğn minnoş ellerini ayacıklarını yoruyorsun ki ben temizlik yapmayı yıllar önce bıraktım fhjsjgjaa🥸🥸🥸
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin Ay benim yerime de tatil yap lütfen ihtiyacım var ajdkkdkdks Mecbur yoruyorum yoksa hayatta yormam skdkdk