nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Çok güzel fikirmiş ama kocam ekmek arası yapıp yemiş 🤣 Neyse ki tavuk derdim de ortadan kalktı 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi İyi kurtulmuşsun bizim evde kimse yemeği bitirmez ben koyarsam ancak o yüzden çok az yaparım.😃 Dünde yaptığım tatlı ve sarmayı parka çıkardım komşularla Piknik yaptık.🤣🤣
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ya bazen bizde de kimse yemiyor ama genelde bitiyor 🤣 Hep komşularla yiyorsun sende insan kalkar antalyaya gelir de birlikte yeriz ayol 🥹
Gunes_12 @nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Simsimy @anabarbie @Atlasdunyam @morkelebekk54 @Kocamdaaakocammm @agzimizintadikacmasin @kibritci_kiz @LavininAnnesii @AngrBoda_ @Berilsmom13 @SiprayiL @kahvepres @Dondurmalikahve @Beyninizikullanmakucretsizdir @Meri-Mel @Kalbim_21 @NewMomm1 Kahve saatttiii 🤣🤣🤣
Kalbim_21 Gunes_12 Daha yeni kahvaltı yaptım anca kızımın banyosunu yaptırdım uyutum ben de duş aldım birazdan komşularda da kahve içiçez afiyet olsun sana
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 maşallah iyisin. Bitirdim Bitirdim Ben de bitirdim şükür 🤣tuvalet, banyo kaldı bi 🤣
kahvepres Gunes_12 afiyet olsunn henüz temizlk yapyrm bu bebemide uyutrm öyle gelirim kahvemle askm bu defa cikolata yokk kıbrıs tatlısımı bu🥰