Meri-Mel Gunes_12 Afiyet olsun kuzum biz de eşimle içtik bugün sonra o yattı geceye gidiyor ben de kızı yıkadım ettim öğle uykusuna yatırdım çamaşır attım az uzamayim dedim kaynana belası geldi köyden çingene gibi bağırıyor dışarda 😒🥴
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy @Gunes1 aa ben cafedesiniz sandım.🤌🏻😀 Paketli çikolata falan simsimy cafe baya iyimiş.🤌🏻😃
Meri-Mel Gunes_12 Evinden çıkıp gidelim istiyor ,sevmiyor ,çocuğumuz olduğundan beri bisileri bahane yaptı küstü şimdi de takmıyorum diye çatlıyor kendince eziyet edip hakaret ediyor 🥺
Meri-Mel Simsimy Tam şuan uçmak istedim kv belası geldi yine dışarda çingene gibi bağırıyor,hakaretler havada uçuyor 😥
Simsimy Meri-Mel Ayy, Allah sabır versin kuzum. Burasıda kalabalık. Yengelerim, abilerim, babam var. Sorun olmazsa kaç kurtar kendini gel buraya 🫠
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Ay altlı üstlü mü yoksa ev Allah sabır versin canım hiç muhatap olma
Meri-Mel Simsimy Olsun ben severim kalabalığı ,tasindigin için bu bayram sen de toplandiniz takipteyim yazmıyorum diye sizden habersiz kalamam 😌😍🙂