agzimizintadikacmasin Gunes_12 afiyet bal şeker olsun şekerimsuğğ gideyim de bir kahve yapayım kendime canım çekti 😍
morkelebekk54 Gunes_12 bizim beneler buyuyene kadar biz kesin bu postta hala yeni anneler gini sohbet ederiz bak gor 😂😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi Orası öyle🤷🏼♀️bnmklerin ikiside denizden korkuyor 🤣seninki?
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom Benimki daha 2 kere girdi ilk korktu biraz ama sevdi denizi , benimki su oynamaya bayılıyo
nescafebagimlisi @Gunes_12 @Simsimy @Cicektebenimcicekligunlerde @anabarbie @Hoptirililaylalaylaylilaylom Kızlar dün tavuk haşlamıştım , pilav yaptım bugünde çorba yaptım hala fazla , buzluğa koysam ne olur bilen deneyen var mı , yenilir mi
anabarbie nescafebagimlisi fazla yapmadığım için bilmiyorum arta kalanı da ekmek doğrayıp içine sokağa koyuyorum kediler köpekler yesin diye
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Pişmiş direk koymadım. Tavuklu börek sarıyorum ben dışını yumurta ve galeta ununa batıp kızartıyorum güzel oluyor buzluğa atıyorum tavukla sarılmış ani misafir geldiğinde iyi olur
Simsimy nescafebagimlisi Hiş denemedim kuzum. Tavuk biraz sıkıntılı bir yiyecek. Piştikten sonra buzluğa atma bence
nescafebagimlisi anabarbie Olmadı öyle yaparım 🤷🏻♀️ Bende pek haşlama yapmıyorum ara sıra tavuklu pilav , çorba için işte 🤣
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Çok güzel fikirmiş ama kocam ekmek arası yapıp yemiş 🤣 Neyse ki tavuk derdim de ortadan kalktı 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi İyi kurtulmuşsun bizim evde kimse yemeği bitirmez ben koyarsam ancak o yüzden çok az yaparım.😃 Dünde yaptığım tatlı ve sarmayı parka çıkardım komşularla Piknik yaptık.🤣🤣
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ya bazen bizde de kimse yemiyor ama genelde bitiyor 🤣 Hep komşularla yiyorsun sende insan kalkar antalyaya gelir de birlikte yeriz ayol 🥹
Gunes_12 @nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Simsimy @anabarbie @Atlasdunyam @morkelebekk54 @Kocamdaaakocammm @agzimizintadikacmasin @kibritci_kiz @LavininAnnesii @AngrBoda_ @Berilsmom13 @SiprayiL @kahvepres @Dondurmalikahve @Beyninizikullanmakucretsizdir @Meri-Mel @Kalbim_21 @NewMomm1 Kahve saatttiii 🤣🤣🤣
Kalbim_21 Gunes_12 Daha yeni kahvaltı yaptım anca kızımın banyosunu yaptırdım uyutum ben de duş aldım birazdan komşularda da kahve içiçez afiyet olsun sana