Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi bi yandan kızımn huysuzlukları bi yandan eşle sorunlar🥺bitmiyor idi:(
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 anlatacak bir olay da yok ki işte 🤷🏼♀️Yok da var var da yok🤷🏼♀️anlaşamıyoruz, Birbirimizi anlamıyoruz, anlayamıyoruz
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 İyi gezmeler.😃 Bende komşuma kahveye gitmiştim. Soğuk kahve yapmis mola oldu banada.😃 Biz park akşam yapıyoruz akşam ezanından sonra herkes parkta oluyor 😃
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bizim buralara yakın terlerde bile 1500 dan başlıyor onlarda aileye gidecek yerler değil mersin uygunmuş canım hem Marmara gibi denizi pek kirli olmaz.
busranur36 Hoptirililaylalaylaylilaylom çok yardımcı oluyorlar onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum yarın evime geçicem kara kara düşünüyorum
Dedektifgadget Gunes_12 kahve saatini küçük bir kek ve frigola ile geçirdim bol su 😅 afiyet olsun kızımı parka çıkardım biraz 5 ay 17 günlük olmasına rağmen dışarıyı çok seviyor ama insanlardan da korkuyor 🥺 geçmiş bayramınız mübarek olsun 🥰
Gunes_12 Dedektifgadget Teşekkürler canım senin de geçmiş bayramın kutlu olsun benimki 10 aylık artık anlıyor 😂