AngrBoda_ Kahve yapmaya erindim soğuk kahvemi kabul edin artık 😄 https://mutluresim.com/image/IMG20240621141056.zaLHuC
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Evet maalesef çok pahalı Mersin apartlar günlüğü en düşük 1000 TL den başlıyor
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bizim buralara yakın terlerde bile 1500 dan başlıyor onlarda aileye gidecek yerler değil mersin uygunmuş canım hem Marmara gibi denizi pek kirli olmaz.
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 nescafebagimlisi Depresyondayım bacım Kendi Halimde takılıyorum
busranur36 Hoptirililaylalaylaylilaylom çok yardımcı oluyorlar onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum yarın evime geçicem kara kara düşünüyorum
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi bi yandan kızımn huysuzlukları bi yandan eşle sorunlar🥺bitmiyor idi:(
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 anlatacak bir olay da yok ki işte 🤷🏼♀️Yok da var var da yok🤷🏼♀️anlaşamıyoruz, Birbirimizi anlamıyoruz, anlayamıyoruz
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 İyi gezmeler.😃 Bende komşuma kahveye gitmiştim. Soğuk kahve yapmis mola oldu banada.😃 Biz park akşam yapıyoruz akşam ezanından sonra herkes parkta oluyor 😃