Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Aşkom benimki daha 10 aylık anamı aglatiyor sabahtan beri onun arkasını topluyorum şimdi uyuyor vicdan yapıyorum 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bende bakmıştım temmuz için ama geceliği çok yüksek ya. Ev apart falanda sevmiyorum ben başka yerde iş yapmak gibi biz günübirlikci yada kamp yaparız. Artık büyük oğluma da büyüdü ücret alınıyor şuan boyumuzu aşar fiyatlar uçmuş.🤷🏻😃
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Evet maalesef çok pahalı Mersin apartlar günlüğü en düşük 1000 TL den başlıyor
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Teşekkür ederim beybim 🥰 Termosta birşeyler içmenin tadı başka oluyor 🤣
nescafebagimlisi Gunes_12 Analık online 🥲 Ay benimkide hasta sadece burnu akıyor ama tıkanık gibi buhar tutturmak istemiyor çok zorluyoruz mecburen ama bu sefer de korkuyor arada kaldım
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Kekli birseye girişmem bizim evde bitmiyor.😃 Birazını soğuk kahveye ayırım zaten haftasonu memlekete gidicez hafif çabuk biten birşeyler bakicam.😃
nescafebagimlisi Simsimy Evinin manzarası mı bu 😍 Şahane , bayıldımmm bolca kahve , çay ne bulursan foto at 🥲🤣
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Karar veremedik ya. Yolculuk kısmını düşünüyoruz işin. Babamın arabası var. İki yengem, dört yeğenim var. O yüzden iki araba gitmemiz lazım. Ben bizim arabayı alamam eşim işe arabayla gidip geliyor. Abimlerden birisini arabasını almaya ikna etmemiz lazım ki rahat rahat gidelim 😂
AngrBoda_ Kahve yapmaya erindim soğuk kahvemi kabul edin artık 😄 https://mutluresim.com/image/IMG20240621141056.zaLHuC
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bizim buralara yakın terlerde bile 1500 dan başlıyor onlarda aileye gidecek yerler değil mersin uygunmuş canım hem Marmara gibi denizi pek kirli olmaz.
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 nescafebagimlisi Depresyondayım bacım Kendi Halimde takılıyorum
busranur36 Hoptirililaylalaylaylilaylom çok yardımcı oluyorlar onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum yarın evime geçicem kara kara düşünüyorum
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi bi yandan kızımn huysuzlukları bi yandan eşle sorunlar🥺bitmiyor idi:(