busranur36 orjinalhoptiri çok yardımcı oluyorlar onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum yarın evime geçicem kara kara düşünüyorum
orjinalhoptiri nescafebagimlisi bi yandan kızımn huysuzlukları bi yandan eşle sorunlar🥺bitmiyor idi:(
orjinalhoptiri Gunes_12 anlatacak bir olay da yok ki işte 🤷🏼♀️Yok da var var da yok🤷🏼♀️anlaşamıyoruz, Birbirimizi anlamıyoruz, anlayamıyoruz
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 İyi gezmeler.😃 Bende komşuma kahveye gitmiştim. Soğuk kahve yapmis mola oldu banada.😃 Biz park akşam yapıyoruz akşam ezanından sonra herkes parkta oluyor 😃
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bizim buralara yakın terlerde bile 1500 dan başlıyor onlarda aileye gidecek yerler değil mersin uygunmuş canım hem Marmara gibi denizi pek kirli olmaz.
Dedektifgadget Gunes_12 kahve saatini küçük bir kek ve frigola ile geçirdim bol su 😅 afiyet olsun kızımı parka çıkardım biraz 5 ay 17 günlük olmasına rağmen dışarıyı çok seviyor ama insanlardan da korkuyor 🥺 geçmiş bayramınız mübarek olsun 🥰
Gunes_12 Dedektifgadget Teşekkürler canım senin de geçmiş bayramın kutlu olsun benimki 10 aylık artık anlıyor 😂