nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ben burdayım @agzimizintadikacmasin tatillerde geziyor olabilir ahdjsjdj Ben evdeyim boş boş yemekti , bulaşıktı 🥲
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Kız 17 yaşında adam 35 yaşında Rabbim utandırmasın inşaallah çok doğru dedin
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Çok uyaran oldu da kız kaçarım ederim dedi aman daha çok şey var da boşver canım
Gunes_12 @Beyninizikullanmakucretsizdir @agzimizintadikacmasin @nescafebagimlisi @Simsimy @Meri-Mel @morkelebekk54 @Kocamdaaakocammm @NewMomm1 @Beggg @kibritci_kiz @Cicektebenimcicekligunlerde @Hoptirililaylalaylaylilaylom Napıyorsunuz kızlar ❤️
Simsimy Gunes_12 Yengemler çocukları yatırıyorlar bende meyve suyu sıkıyorum, çerez falan hazırladım.
nescafebagimlisi Gunes_12 Tam temizliği hala bitirmedim artık yarına kaldı saldım bugünlük bende dizi izliyorum 🤣 Keyiflerr nasılll 🥰
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde tadına orda baktırdılar bacım şekerli gibi ama güzel arada içilir
Cicektebenimcicekligunlerde sahile indik çay cekirdej yapmaya taşlı tuşlu idare ettik izin bitti no tatil.😃 @Gunes_12 @agzimizintadikacmasin