Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Arabaları bozulsa sesinden anlarlar.😃 Biz trip atsak ne fayda.🤣🤣
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde çok güzeldi herşey insanın hepsini alası geliyor ya bi tanede fincan takımı aldım çok güzeldi 🤭 bugün bi kahve içerim artık 😂 ev dandini kuşlar balkonu çöple doldurmuş nerden başlasam diye düşünüyorum
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Ay fincanlarda bayilirim. İçersen buraya da at merak ederim ben.😃
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Kuşlar için siyah birde sevmedikleri kokulardan koy canım komsunun evi hem kuş piresi sardı temizlenmesi bulasinca çok zor dallara da ilaç sık öyle temizle mikarop kapma bizim kombini üstünu esyala kapattım yuva yapıyorlar diye.🤷🏻🙂
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde benimde kombinin üstüne toplamışlar dalları yumurta yoktu bende aldım attım aşağı
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Tünaydın canım 🤣 Bugünde fakirliğimiz yüzümüze vuruldu ahahshs
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Ben dokunamiyorum eşim bakiyor o işe geçen sene arılar yuva yaptı mafolduk şimdi kombinin üstünü acik bırakmıyorum.🤦🏻😃
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Antep fıstıklı birşey nasıl 50tl olabilir kız.😃 Drama bağladık şimdi dur modumuz bu.🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Berilsmom13 özelden adresimi yazayım birkaç tanesini kargoyla gönder 🤪🤣
AngrBoda_ Gunes_12 😁 He kız arkadaşın sözü var söz kestikten sonra lokum dağıtıyorlar o yüzden öyle dedim🤭
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde internette daha pahalı ama orası memleketi olunca ucuz valla 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 aman boşver gel kahve içelim.🫶🏻😃 çok takılmamak lazım görmemek daha iyi detaylı bakınca çok eksik buluyorum.🙈😃