Gunes_12 @Beyninizikullanmakucretsizdir @agzimizintadikacmasin @nescafebagimlisi @Simsimy @Meri-Mel @morkelebekk54 @Kocamdaaakocammm @NewMomm1 @Beggg @kibritci_kiz @Cicektebenimcicekligunlerde @Hoptirililaylalaylaylilaylom Napıyorsunuz kızlar ❤️
Simsimy Gunes_12 Yengemler çocukları yatırıyorlar bende meyve suyu sıkıyorum, çerez falan hazırladım.
nescafebagimlisi Gunes_12 Tam temizliği hala bitirmedim artık yarına kaldı saldım bugünlük bende dizi izliyorum 🤣 Keyiflerr nasılll 🥰
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Çok uyaran oldu da kız kaçarım ederim dedi aman daha çok şey var da boşver canım
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde tadına orda baktırdılar bacım şekerli gibi ama güzel arada içilir
Cicektebenimcicekligunlerde sahile indik çay cekirdej yapmaya taşlı tuşlu idare ettik izin bitti no tatil.😃 @Gunes_12 @agzimizintadikacmasin
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Senin tarsusun yanında nedir ki?🥺😀 Evde kalmışım arkadaşlarım olarak insan sahildem bir manzara foto atar gözüm gönlüm açılırdı hıh.🤣 Lafım bu tatilcilere @nescafebagimlisi @agzimizintadikacmasin @Simsimy bebeğim taşınır taşınmaz manzaralı kahve foto attı müko arkadaş.😘🤍😀