anabarbie agzimizintadikacmasin böyle yaparak affettigimi saniyorsan yaniliyorsun……… Yaaaaggg yicemm😍🥹
Meri-Mel anabarbie Eşim benden daha zor biri ben ikizlerim ama hiç öyle kararsız dengesiz halim yok 😅🙈
anabarbie Meri-Mel ayhh benim koca çok dengesiz bir yere gidecez tamam der yarım saat sonra vazgeçer bende küserim sonra hadi hadi der bende inadim sonuç gitmem😂
Meri-Mel kibritci_kiz İyi kuzum hem bayram ,hem günüm var hem de bahar temizliği derken uzun zamandır evle uğraşıyorum bayramdan sonra günüm olacak sonrada tatile gideceğiz derken öyle kuzum
kibritci_kiz Meri-Mel ay hemen hemen aynı durumdayız ama benim günüm yok tabi. Üst üste gelmiş hepsi. Bende bayramdan sonra misafir ağırlayacağım sonra da tatile gidicez Allah kolaylık versin hepimize 😂
anabarbie agzimizintadikacmasin bak Allah’ım yaaaa 😁😍😍 Neden yapıyorsun böyle şeyler eriyorum anlasanagggaaahhh ahhhhggg 🫠
Gunes_12 Selam askolar ben geldim @anabarbie @SiprayiL @agzimizintadikacmasin @Cicektebenimcicekligunlerde @Kocamdaaakocammm @orjinalhoptiri @Meri-Mel @kahvepres @morkelebekk54 @mrsjale @pinkooo_02 @nescafebagimlisi @NewMomm1 😘😘 @LavininAnnesii @AngrBoda_ @berilmom
Gunes_12 nescafebagimlisi Benim de misafirim vardı sonra yemek hazirla bebişi duş aldır uyut anca geldim buralara 🤣