nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde ya topla kaynananı çocukları eşin bıraksın onların yanına ya da onlardan birileri gelip alsın sizide 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi 5tane görümcem var gelen giden evde durmam şart aman 3gün idare ederim.😂
Meri-Mel kibritci_kiz İyi kuzum hem bayram ,hem günüm var hem de bahar temizliği derken uzun zamandır evle uğraşıyorum bayramdan sonra günüm olacak sonrada tatile gideceğiz derken öyle kuzum
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde Mom a bakıyorum arada ama çok değil 😂 şu an 8 haftalık geçen hafta gitmiştim işte kalp atışını duymaya, 10 haftalık olunca gitmem gerekiyor ama köyde olucam o zaman
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde benimde tam tersi bekarken ailem kalablık değildi bi dayım var teyzem varda yok halam uzakta amcam yok 😂 evlendim kocamın maşallah sülale değil aşiret yarın sabah hepimiz kahvaltı edicez
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde bayram benim için buruk geçecek, evde yalnız olcam eşim işe gidecek akşam da ailesine gidecek. Bugünden ağlamaya başladım gurbette olmak çok zormuş. Kapısını çalacağın ya da kapını çalacak birinin olmaması çok dokunuyor 🥺
Meri-Mel anabarbie Eşim benden daha zor biri ben ikizlerim ama hiç öyle kararsız dengesiz halim yok 😅🙈