SiprayiL anabarbie aşkım valla sordum nerelerde gözükmüyor diye 🥺 sonra ben de askı yiyince yazamadım 🥹🥹 nasılsın çok özledim seni 🫂
Avesila anabarbie Ablam iyi, hep bir aradayız. Bayram sonrası ben abimlerle onların oraya geçeceğim. Yeğenimin kontrolle var, yanında olmak istiyorum
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ha bende tek gelinim demişsin ya aklıma hiç görümce gelmedi , sadece oğlu var sandım hahajsjs
anabarbie agzimizintadikacmasin böyle yaparak affettigimi saniyorsan yaniliyorsun……… Yaaaaggg yicemm😍🥹
Meri-Mel anabarbie Eşim benden daha zor biri ben ikizlerim ama hiç öyle kararsız dengesiz halim yok 😅🙈
anabarbie Meri-Mel ayhh benim koca çok dengesiz bir yere gidecez tamam der yarım saat sonra vazgeçer bende küserim sonra hadi hadi der bende inadim sonuç gitmem😂
Meri-Mel kibritci_kiz İyi kuzum hem bayram ,hem günüm var hem de bahar temizliği derken uzun zamandır evle uğraşıyorum bayramdan sonra günüm olacak sonrada tatile gideceğiz derken öyle kuzum
kibritci_kiz Meri-Mel ay hemen hemen aynı durumdayız ama benim günüm yok tabi. Üst üste gelmiş hepsi. Bende bayramdan sonra misafir ağırlayacağım sonra da tatile gidicez Allah kolaylık versin hepimize 😂