Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Huysuz falan farketmez ya.. Çocuk sonuçta. Benim yengemde sınıf öğretmeni. Sınıfındaki maddi durumu iyi olmayan öğrencilerine, Suriye’li ve Irak’lı öğrencileride var onlara ailecek elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz.
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Ne güzel konu çocuklar olunca ırkın önemi olmamali bu çocuk o olayı hiç unutmayacak. 😔
nehirsude0 Gunes_12 bı yanak verirsen öleyim kızim 8 aydır çıkiyorus göster ama elletme dedi annem diye beni kekleyip bı yanak vermedin çok ayıp😭
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ay kimi ya bütün olayları kaçırmışım. Özelden bari yaz çat çat çatlarım.🙈😂
terliklerimlegeldim Gunes_12 Ayyy demeeeeee, ben o postu gördüm aşkım. Hatta yorum yaptım kitlediler. Kim olduğunu söylememe gerek yok post sahibesinin 😅😅😅😅 @agzimizintadikacmasin geriiii dönnnnnnnnn tülaaaay
terliklerimlegeldim Gunes_12 Hayır hayatım flash tv de karısı kaçan bi adam vardı ağlıyordu yaaaaaaa tülayyyy geri dönnnn sevgülüm sensiz yapamıommmmm hdlehxxjxjsksksksks of of
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Öyle. Bende bayılmıyorum ama çocuğu o ortamda ayırt etmenin manası yok..
bosanbacim nehirsude0 burayi saldm artk sürekli aldatilma postu okumaktn kocama salca oluyom ndjdkdnd
Gunes_12 bosanbacim Ben kendi postuma yorum yapıyorum arada sohbet post ve sağlık bu kadar sende öyle yap aşkom 🤣🤣
nehirsude0 bosanbacim kız gül gibi kocamdan şüphelenir oldum ben onlar yüzünden hele kaynana postunda sevimli minnoş kaynanam yılan geldi gözüme😁🤣
bosanbacim Gunes_12 kizz aldatilmalar cogaldi sanırım ne zaman girsm foruma aldatildm postu merakta ediyo insan sjdjdkd