Gunes_12 nehirsude0 Bide bana diyor biz size hep niyetlendik bir türlü gelemedik diye morelim bozuldu ama bir şey demedim
Gunes_12 nehirsude0 Kız benim gerçekten çok zoruma gidiyor benim ailemin yanına pek gitmiyoruz neymiş sohbet akıcı degilmis 🙄
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Off üzüldüm.. Doğurup doğurup bakmıyorlar. Kızıyorum ediyorum Suriyelilere ama çocuklara üzülüyorum ya Öğretmen neden yapmamış bir şey?
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Mutsuz olamam bugün onlar hep aksi dedi. Bilmiyorum belki sınıfta da huysuz bir çocuktur ama çocuk sonuçta içim gitti.🥺
nehirsude0 Gunes_12 Allah Allah kendininki çok mu akiciymis ben sana tovalete kitle koçanı dedim demi benimki kuzu gibi oldu bayramın ilk günü öğleden sonraları direk benim aileye gidiyoz😁
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Huysuz falan farketmez ya.. Çocuk sonuçta. Benim yengemde sınıf öğretmeni. Sınıfındaki maddi durumu iyi olmayan öğrencilerine, Suriye’li ve Irak’lı öğrencileride var onlara ailecek elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz.
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ay kimi ya bütün olayları kaçırmışım. Özelden bari yaz çat çat çatlarım.🙈😂
terliklerimlegeldim Gunes_12 Ayyy demeeeeee, ben o postu gördüm aşkım. Hatta yorum yaptım kitlediler. Kim olduğunu söylememe gerek yok post sahibesinin 😅😅😅😅 @agzimizintadikacmasin geriiii dönnnnnnnnn tülaaaay
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Ne güzel konu çocuklar olunca ırkın önemi olmamali bu çocuk o olayı hiç unutmayacak. 😔
nehirsude0 Gunes_12 bı yanak verirsen öleyim kızim 8 aydır çıkiyorus göster ama elletme dedi annem diye beni kekleyip bı yanak vermedin çok ayıp😭
terliklerimlegeldim Gunes_12 Hayır hayatım flash tv de karısı kaçan bi adam vardı ağlıyordu yaaaaaaa tülayyyy geri dönnnn sevgülüm sensiz yapamıommmmm hdlehxxjxjsksksksks of of