terliklerimlegeldim Gunes_12 Ayyy demeeeeee, ben o postu gördüm aşkım. Hatta yorum yaptım kitlediler. Kim olduğunu söylememe gerek yok post sahibesinin 😅😅😅😅 @agzimizintadikacmasin geriiii dönnnnnnnnn tülaaaay
terliklerimlegeldim Gunes_12 Hayır hayatım flash tv de karısı kaçan bi adam vardı ağlıyordu yaaaaaaa tülayyyy geri dönnnn sevgülüm sensiz yapamıommmmm hdlehxxjxjsksksksks of of
nehirsude0 Gunes_12 bı yanak verirsen öleyim kızim 8 aydır çıkiyorus göster ama elletme dedi annem diye beni kekleyip bı yanak vermedin çok ayıp😭
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Ne güzel konu çocuklar olunca ırkın önemi olmamali bu çocuk o olayı hiç unutmayacak. 😔
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Öyle. Bende bayılmıyorum ama çocuğu o ortamda ayırt etmenin manası yok..
bosanbacim nehirsude0 burayi saldm artk sürekli aldatilma postu okumaktn kocama salca oluyom ndjdkdnd
Gunes_12 bosanbacim Ben kendi postuma yorum yapıyorum arada sohbet post ve sağlık bu kadar sende öyle yap aşkom 🤣🤣
nehirsude0 bosanbacim kız gül gibi kocamdan şüphelenir oldum ben onlar yüzünden hele kaynana postunda sevimli minnoş kaynanam yılan geldi gözüme😁🤣
bosanbacim Gunes_12 kizz aldatilmalar cogaldi sanırım ne zaman girsm foruma aldatildm postu merakta ediyo insan sjdjdkd