Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby İyiyim canım yaa kahvaltı ve beslenme hazırlayacağım bana kalsa uyurdum da.😄 Ama keyifler hayat yolundaa.💃🏻😀 Sende ne var ne yok bebişin nasıl.?
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde İyi ne yapsın beni vakumluyorr akli hep emmede. meme delisi bi kızım var da söylememissem söylemiş olayım 😂 bizde kahvaltı yapacağız kv hazırlıyor jsjsjjs Beslenmesinde ne var minnosunn
Cicektebenimcicekligunlerde Gelmedi mi büyük gün.😄 Şimdiii kutlama zamanı parti iş loading.😄 Hoşgeldiin hayriyem inşallah o gün bugündür.😂 @agzimizintadikacmasin
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby meme bağımlılığı büyüdükçe artıyor.🤦🏻😄 Peynirli börek yaptım gününden kalmıştı bu buzlukta vardı o pişene kadar da evi süpürdüm sildim akşama gelince temiz rahat oluyor.😀
mrsjale nescafebagimlisi gerçekten mi niye tehlikeliymiş ki ? Oldum olası kahve içinde kaçmaz uykum 🙈🫢
nescafebagimlisi mrsjale Kanserle alakalı birşeyler yazıyordu bir yerde görmüştüm bende , benimde pek uykumu kaçırmaz , etkilemezde bazen kaçırıyor 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Günler eğlenceli oluyor kız biz hepimiz birer çeşit yapıyoruz ev sahibi sadece çay ve temizlik yapıyor o zaman rahat oluyor maddi manevi 😀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 İyiyim canım burada seni seviyorum postu vardı ondan görüp eşimi attım o da akşam seni gezdireceğim yazmış burası bana yaradı yemek derdinden de kurtuldum.😀
bizdejantikizlardik Gunes_12 Alya uyuyor bende ortalığı toparladım dizi izliyorum güzelim sen napıyorsun 😘
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Çektirdim sonunda 😂 On numara dişçiydi 🙈 2 tane iğne yaptı hiç iğneyi bile hissetmedim 10 dk kaldıysam içerde 9 dkkasını bana dur çüş demekle geçirdi doktor 😂 5 saniyede dişimi aldı 🥹
mrsjale nescafebagimlisi ay Allah korusun , psikolojiktir ya belki istesek kaçırır uykumuzu 😜 kanser deyince bi tırsıyo insan 😅