nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın aşkım 😂 Dişçiye gideceğim bu sefer kesin çekecek 😂 Gözümü zor açtım hazırlanmam lazım 🥹
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Çektirdim sonunda 😂 On numara dişçiydi 🙈 2 tane iğne yaptı hiç iğneyi bile hissetmedim 10 dk kaldıysam içerde 9 dkkasını bana dur çüş demekle geçirdi doktor 😂 5 saniyede dişimi aldı 🥹
bizdejantikizlardik Cicektebenimcicekligunlerde Günaydınn 5 te uyandık biz 🥲 Şimdi ilk uykuya geçiş yaptı hanımzade
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Hellüüü Bende 5,30 dan beri ara ara uyu uyan derken bebem simdi iyice açtı göslerini bizde kalktık artık geri yatmam Gece soğuk olunca alt giydirdim kıyafeti ondan saçma takilmayin bebüşş jshsjd 😂
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Yaa bildirim gelince ki mutluluğum. Aktif olmanız çok hoştur hanımefendi.🤩🥰
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Sebebi sizlersiniz efenim baktım olmuyor iki üç lak lak etsek de kâfi girmemekten iyidir dedim 😂 Nasılsın bakalım sen napiyosuuuun bebişim
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby İyiyim canım yaa kahvaltı ve beslenme hazırlayacağım bana kalsa uyurdum da.😄 Ama keyifler hayat yolundaa.💃🏻😀 Sende ne var ne yok bebişin nasıl.?
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde İyi ne yapsın beni vakumluyorr akli hep emmede. meme delisi bi kızım var da söylememissem söylemiş olayım 😂 bizde kahvaltı yapacağız kv hazırlıyor jsjsjjs Beslenmesinde ne var minnosunn
Cicektebenimcicekligunlerde Gelmedi mi büyük gün.😄 Şimdiii kutlama zamanı parti iş loading.😄 Hoşgeldiin hayriyem inşallah o gün bugündür.😂 @agzimizintadikacmasin
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby meme bağımlılığı büyüdükçe artıyor.🤦🏻😄 Peynirli börek yaptım gününden kalmıştı bu buzlukta vardı o pişene kadar da evi süpürdüm sildim akşama gelince temiz rahat oluyor.😀
mrsjale nescafebagimlisi gerçekten mi niye tehlikeliymiş ki ? Oldum olası kahve içinde kaçmaz uykum 🙈🫢
nescafebagimlisi mrsjale Kanserle alakalı birşeyler yazıyordu bir yerde görmüştüm bende , benimde pek uykumu kaçırmaz , etkilemezde bazen kaçırıyor 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Günler eğlenceli oluyor kız biz hepimiz birer çeşit yapıyoruz ev sahibi sadece çay ve temizlik yapıyor o zaman rahat oluyor maddi manevi 😀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 İyiyim canım burada seni seviyorum postu vardı ondan görüp eşimi attım o da akşam seni gezdireceğim yazmış burası bana yaradı yemek derdinden de kurtuldum.😀
bizdejantikizlardik Gunes_12 Alya uyuyor bende ortalığı toparladım dizi izliyorum güzelim sen napıyorsun 😘