bizdejantikizlardik Gunes_12 Alya uyuyor bende ortalığı toparladım dizi izliyorum güzelim sen napıyorsun 😘
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Çektirdim sonunda 😂 On numara dişçiydi 🙈 2 tane iğne yaptı hiç iğneyi bile hissetmedim 10 dk kaldıysam içerde 9 dkkasını bana dur çüş demekle geçirdi doktor 😂 5 saniyede dişimi aldı 🥹
nescafebagimlisi mrsjale Kanserle alakalı birşeyler yazıyordu bir yerde görmüştüm bende , benimde pek uykumu kaçırmaz , etkilemezde bazen kaçırıyor 😂
mrsjale nescafebagimlisi ay Allah korusun , psikolojiktir ya belki istesek kaçırır uykumuzu 😜 kanser deyince bi tırsıyo insan 😅
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby meme bağımlılığı büyüdükçe artıyor.🤦🏻😄 Peynirli börek yaptım gününden kalmıştı bu buzlukta vardı o pişene kadar da evi süpürdüm sildim akşama gelince temiz rahat oluyor.😀
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Günaydın jalem aşkım sen deyince baktım kanalize 6 gündür yok öbür tarafta mı yoksa merak ettim görürsen söyle girerdi o 🥺😄
nescafebagimlisi mrsjale Allah korusun 🥹 Bilimsel araştırma mı ne varmış galiba baya oluyor hatırlamıyorum pek 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Günler eğlenceli oluyor kız biz hepimiz birer çeşit yapıyoruz ev sahibi sadece çay ve temizlik yapıyor o zaman rahat oluyor maddi manevi 😀
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Bundan şüphe dahi edilemez.😱😄 attığım cevap olan yorumda sen iki canavar annesi ve bedenim sağ sahanın etiketi vardı yani üçünüzü etiketleyerek cevap verdim. 💃🏻😄😄
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 İyiyim canım burada seni seviyorum postu vardı ondan görüp eşimi attım o da akşam seni gezdireceğim yazmış burası bana yaradı yemek derdinden de kurtuldum.😀
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde teşekkür ederim aşkım , buradaki okuduklarımdan sonra tir tir titredim adam beni kovalayacaktı ahahsj Dedi ki böyle yapacaksan anestezi yazacağım senle uğraşamam 😂 sonra gaza getirdiler okeyledim 🙈