nescafebagimlisi Gunes_12 Aşkom afiyet olsun , hergün koyduğun çikolataların hepsini yiyor musun 😂 Hayır yiyip yiyip kilo almıyorsan benim hakkımı çalıyon skfkdkfk
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bugün çok zor geçiyo bebeğim , oğlum aşırı huzursuz herşeye ağlıyor, eşime de tripliyim ve sakin kalmaya çalışıyorum resmen şiştim
mrsjale Gunes_12 afiyet şeker olsun canım 🥰 bende az önce komşuda içtim kahvemi ama oğluş hiç durmadı kaça kaça geri eve geldim 🥺
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Camış gibi yatıyorum simdi gordum 😂 bebemin fotoğraflarini albüm yaptım kaybolmadan aticam bilgisayara. Sen napiyosun ne var ne yok bebişim
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Ben daha cikartirmadim bebehimin fotoğraflarını.🙈😃 Büyük oğlumun spor kursu var ona getirdim bitmesini bekliyorum.😃
Meriskus Gunes_12 hemde nasıllll bitirmeden uyuyamam abur cubur almıyorum o yüzden 5 kilom kakdı bitsin kendimi ödüllendireyim 😀
mrsjale Gunes_12 sorma gitsin ya bir de eve geldik diye ağlama krizine girdi 🙈 ağlaya ağlaya uyuyakaldı
kahvepres Gunes_12 afiyet olsun cnm bnde şimdi nescafe yapym dedim başm ağryr edemedim sunumla uğraşsm grip olcm heralde
nescafebagimlisi Gunes_12 Kesin yiyip yiyip kilo almıyon sen kesin 😂 Yoksa her gün bu kadar çikota yiyemezsin akdkskkd