nescafebagimlisi JollyBaby Ay çıktım maalesef gittim ama yine çekmediler salı kesin çekeceklermiş boş yere sıcaktan yüzümde tuz birikti bayılacaktık vallahi öyle bir alev esiyor ki alev topu oluyorduk 😂😡
JollyBaby nescafebagimlisi Aay sen anlatınca o anı yaşadım sanki😂 allasen bi cekselerde şu dışı kurtulsann
anabarbie SweetMom__ 😂😂ben demesem bulmayacaktin birdr hackerim diyorum sana kim diyor bnden başka onu haaa
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Üçgen olan ne fıstık sarma mı?🫠 Benim çocuklar görmesin burayı.😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ Abimin yemin törenisebebiyle merkezine günübirlik gelmiştim. Ama gezme fırsatımız falan olmadı🤷🏼♀️
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Yaa öyle çok gezilecek bir yeri yok küçük bir şehir kale var müze var gece çok güzel oluyor Amasya Bende yıllardır gitmiyorum Çorum bana daha yakın Hamamözü ilçesindeyim ben Amasya’nın
nescafebagimlisi JollyBaby evet ya devlet olunca böyle oluyor , özel olsa ver parayı anında çeksin ama 20 lik dişler de çok pahalıymış paramı çöpe atamayacağım mecbur bekliyorum şuanlık beni rahatsız etmiyo hahsjsjsk
SweetMom__ anabarbie askm hesaplara girmek mahrem özel oluyor ve suç hapis var nasil girem söyler misin 🤔