LavininAnnesii mrsjale Aaa hatırladım o donuk bir karısı vardı Meryeeem🙄 Yazık Allah rahmet eylesin Teşekkür ederim bu arada canımcım😊
mrsjale LavininAnnesii rica ederim 🍀 ay evet kadının yüzü resmen mimiksiz, çocuklarına yazık oldu ya hem babasız hem annesiz kaldılar şimdi
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Dişi çekilecek diye çekiçli gif atmam Ne kadar tırstığını belli ediyor. 😃
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Of sorma bacım Benim de iki tane çekilecek bir şeyim var. Buraya mı başka bir yere mi ne yazmıştım hatta dişimi yedim diye 🤣
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde dans ediyo diye atmıştım ama şeytan ayrıntıda gizliymiş ahdjskdks
morkelebekk54 bizdejantikizlardik ya benim askidna oluyo da kemik kismi var ya ordan gecmiuo 😂😂😂 79 ile doguma girdim suan da 65 felanim 1 ay da bide ki hic diuet soor yapmadim oturudgum yerde kilo vermisim 😂 ama yine de olmadi
bizdejantikizlardik morkelebekk54 Demii doğduktan sonra direk 8-9 kilo gitmişti benimde 😂 Genişletebikirsin ama yüzüğünü
morkelebekk54 Gunes_12 ay valla gelirdim yakan yok 😂😂 tam kafa dengimsin benim giji deli dolusun 😂 kac yasindaydin sen sordum mu hic hatirlamiuroum
mrsjale Gunes_12 benim ki çok eser miktarda yardımcı olur , ben yokken de evde yaşamamış gibi hiç bi yeri dağıtmaz ama o konuda hakkını yemiyim 😅 yokken evde yiyip içmiyo ondan galiba 😜
Gunes_12 Kocamdaaakocammm Hhahaha ya ben bir terazi burcuyum arkadaş canlısı ve naif bir insanım taliplerimi bekliyorum 😂😂