Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres Kız sigara içmeyen bir ben varım galiba tüm arkadaşlarim içiyor. Ben sigara başında yapılan sohbeti seviyorum bı farklı 🤪😀
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde aynen o güzel oluyorr arkadaş ortamnda aman hic bulaşma vallahi şuan en iyisi sensn bazen bırakcm diorm ama olmuyor valla bide evde insanın eşide icmiynce daha kötü hep dior beni birakrsn bu zıkımı bırakmsn haklı adam🤣
Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres Benimd eşim içiyor. Dişde fırçalasa,üstte değişse o koku tene işliyor sanki içmeyene çok kokuyor. Eşimde bırakamaz,🤷🏻
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde öyle malesefff siniyorr umarm bırakrzzz evett bizimkidee bazen tüpten yakarm üst üste hapşırır icmeynde icen halinden anlasnn birz elimzde değil🤣
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde 1 saat iyi uymususum 1 gündur ful uyumadim kafayı yemek uzerreyim😢
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde bebikim uyumuyor dış sancisi çekiyor zaten geç kaldı dıse 9 ay 9 günlük galiba ilk dışını patlatacak yerleri davul gibi
nescafebagimlisi anabarbie Geçmiş olsun aşkomm zor günler başladı desene 🥲 Bir koca karı rivayetine göre diş çıkartılan bebeğin evinde mısır patlatılırsa dişi kolay çıkarmış dene ne kaybedersin , biz çok mısır patlattık diye midir nedir benim bebeğim dişlerini benim haberim olmadan çıkartırdı bende şaşırırdım 😂🧿
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Aşılar çıkmadı bizim de bende yapayım.😀 Hep huysuz bu aralar dişten olsa da anlamam.😀
orjinalhoptiri nescafebagimlisi yaaa ilk defa duydum 🤔o zaman akşam kocamla mısır keyfi yapalım bari🤣( pek sevmesem de)
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Bana bile bazen eşim içince iğrenç kokuyor yani içmeyene çok kötü kokarmış 🥲
nescafebagimlisi Günaydınnn kızlar ben bugün erkenciyim erken kalktım , türk kahvesi yaptımmm huzurluca içiyorum şuan 😂🌸 Huzurluca dediğime bakmayın öğleden sonra 20 lik diş çekimi yaptırmaya gideceğim aklıma geldikçe panik atağım tutuyor hahahsjdjej
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi geldi mi o büyük gün inşallah en hafif acısız şekilde olur biter.🙂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde harbiden yok muti nereye gitti yine , geçenlerde sordum da bebekle ilgileniyorum giremiyorum demişti şimdi niye çıkmamış etiket
nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde yakaladım mutiyi , fotosunu kaldırmış ahdjskskks @JollyBaby
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Böyle buluruz işte.😂😂 @JollyBaby Sen arada sırada uğra banaa, Hovardayim diye kıyma banaa..💃🏻😂😂
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Ay bende de böyle bi Pis huy var ya girmeyince hiç giresim gelmiyor. Girince alışınca çıkasım gelmiyor 😂 ama en cok esimin isine geldi bence istedigi oldu en son djjdjd bırak o uygulamayı çok vaktini alıyor diye fırça kayiyordu sürekli 😂 ama canımsınız beni unutmamissinizzz. Ben 3 gün önce eşimin memleketine geldim 2 hafta buradayız kosusturmacali geçiyor benim günlerim ya. Siz nasılsınız ne var ne yok. Bıraktığım gibi misiniz😍 @nescafebagimlisi