anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde 1 saat iyi uymususum 1 gündur ful uyumadim kafayı yemek uzerreyim😢
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde bebikim uyumuyor dış sancisi çekiyor zaten geç kaldı dıse 9 ay 9 günlük galiba ilk dışını patlatacak yerleri davul gibi
nescafebagimlisi anabarbie Geçmiş olsun aşkomm zor günler başladı desene 🥲 Bir koca karı rivayetine göre diş çıkartılan bebeğin evinde mısır patlatılırsa dişi kolay çıkarmış dene ne kaybedersin , biz çok mısır patlattık diye midir nedir benim bebeğim dişlerini benim haberim olmadan çıkartırdı bende şaşırırdım 😂🧿
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Aşılar çıkmadı bizim de bende yapayım.😀 Hep huysuz bu aralar dişten olsa da anlamam.😀
orjinalhoptiri nescafebagimlisi yaaa ilk defa duydum 🤔o zaman akşam kocamla mısır keyfi yapalım bari🤣( pek sevmesem de)
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Bana bile bazen eşim içince iğrenç kokuyor yani içmeyene çok kötü kokarmış 🥲
nescafebagimlisi Günaydınnn kızlar ben bugün erkenciyim erken kalktım , türk kahvesi yaptımmm huzurluca içiyorum şuan 😂🌸 Huzurluca dediğime bakmayın öğleden sonra 20 lik diş çekimi yaptırmaya gideceğim aklıma geldikçe panik atağım tutuyor hahahsjdjej
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi geldi mi o büyük gün inşallah en hafif acısız şekilde olur biter.🙂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde harbiden yok muti nereye gitti yine , geçenlerde sordum da bebekle ilgileniyorum giremiyorum demişti şimdi niye çıkmamış etiket
nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde yakaladım mutiyi , fotosunu kaldırmış ahdjskskks @JollyBaby
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Böyle buluruz işte.😂😂 @JollyBaby Sen arada sırada uğra banaa, Hovardayim diye kıyma banaa..💃🏻😂😂
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Ay bende de böyle bi Pis huy var ya girmeyince hiç giresim gelmiyor. Girince alışınca çıkasım gelmiyor 😂 ama en cok esimin isine geldi bence istedigi oldu en son djjdjd bırak o uygulamayı çok vaktini alıyor diye fırça kayiyordu sürekli 😂 ama canımsınız beni unutmamissinizzz. Ben 3 gün önce eşimin memleketine geldim 2 hafta buradayız kosusturmacali geçiyor benim günlerim ya. Siz nasılsınız ne var ne yok. Bıraktığım gibi misiniz😍 @nescafebagimlisi
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Dişi çekilecek diye çekiçli gif atmam Ne kadar tırstığını belli ediyor. 😃