Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Dişi çekilecek diye çekiçli gif atmam Ne kadar tırstığını belli ediyor. 😃
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Of sorma bacım Benim de iki tane çekilecek bir şeyim var. Buraya mı başka bir yere mi ne yazmıştım hatta dişimi yedim diye 🤣
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde dans ediyo diye atmıştım ama şeytan ayrıntıda gizliymiş ahdjskdks
morkelebekk54 bizdejantikizlardik ya benim askidna oluyo da kemik kismi var ya ordan gecmiuo 😂😂😂 79 ile doguma girdim suan da 65 felanim 1 ay da bide ki hic diuet soor yapmadim oturudgum yerde kilo vermisim 😂 ama yine de olmadi
bizdejantikizlardik morkelebekk54 Demii doğduktan sonra direk 8-9 kilo gitmişti benimde 😂 Genişletebikirsin ama yüzüğünü
morkelebekk54 Gunes_12 ay valla gelirdim yakan yok 😂😂 tam kafa dengimsin benim giji deli dolusun 😂 kac yasindaydin sen sordum mu hic hatirlamiuroum
mrsjale Gunes_12 benim ki çok eser miktarda yardımcı olur , ben yokken de evde yaşamamış gibi hiç bi yeri dağıtmaz ama o konuda hakkını yemiyim 😅 yokken evde yiyip içmiyo ondan galiba 😜
Gunes_12 Kocamdaaakocammm Hhahaha ya ben bir terazi burcuyum arkadaş canlısı ve naif bir insanım taliplerimi bekliyorum 😂😂
mrsjale LavininAnnesii rica ederim 🍀 ay evet kadının yüzü resmen mimiksiz, çocuklarına yazık oldu ya hem babasız hem annesiz kaldılar şimdi
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Ay bende de böyle bi Pis huy var ya girmeyince hiç giresim gelmiyor. Girince alışınca çıkasım gelmiyor 😂 ama en cok esimin isine geldi bence istedigi oldu en son djjdjd bırak o uygulamayı çok vaktini alıyor diye fırça kayiyordu sürekli 😂 ama canımsınız beni unutmamissinizzz. Ben 3 gün önce eşimin memleketine geldim 2 hafta buradayız kosusturmacali geçiyor benim günlerim ya. Siz nasılsınız ne var ne yok. Bıraktığım gibi misiniz😍 @nescafebagimlisi
nescafebagimlisi JollyBaby nasıl unutalım seni muticiğim 😂 Ne olsun bıraktığın gibi burdayız ahahahaja JollyBaby Ben 3 gün önce eşimin memleketine geldim 2 hafta buradayız kosusturmacali geçiyor benim günlerim ya Allah’tan sabır diliyorum sana 😂
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Unutmak mı sevdiklerim değerlidir muticim.😘😆 unutmam,unutturmak.🤪