Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Okul kostirmacasi bu ara gösteriler piknikler çok oluyor.Kendi katıldığım kurs falan yoğun gidiyoruz.😀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Hazır kek, süt dilimi gibi atıştırmalıkları da biraz dondurup yiyorum güzel oluyor.😆 Çok sıcak.🫠
mrsjale LavininAnnesii öyle gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ve onlara da iyi bir insan olmayı nasip etsin inşallah 🤲
bizdejantikizlardik Gunes_12 Postu açtığından beri attığın çikolataları toplasam bakkal açardım kız bu neee 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Üçgen olan ne fıstık sarma mı?🫠 Benim çocuklar görmesin burayı.😀
nescafebagimlisi JollyBaby Ay çıktım maalesef gittim ama yine çekmediler salı kesin çekeceklermiş boş yere sıcaktan yüzümde tuz birikti bayılacaktık vallahi öyle bir alev esiyor ki alev topu oluyorduk 😂😡
JollyBaby nescafebagimlisi Aay sen anlatınca o anı yaşadım sanki😂 allasen bi cekselerde şu dışı kurtulsann
anabarbie SweetMom__ 😂😂ben demesem bulmayacaktin birdr hackerim diyorum sana kim diyor bnden başka onu haaa
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ Abimin yemin törenisebebiyle merkezine günübirlik gelmiştim. Ama gezme fırsatımız falan olmadı🤷🏼♀️