nescafebagimlisi bizdejantikizlardik Hahahaha abartıyormuşuz demene gümledim şuan 😂 Gerçekten çekilmiyor ya sıcak, soğuk bir şekilde idare ediliyor da sıcağa çıplak gezsen çözüm yok 🥲
mrsjale Kocamdaaakocammm kriz geçirmeden çocuk büyütebilen analara da selam olsun 😂😅 ben de bişey yediremiyorum suan aşırı daraldım yemiyo iştahsız
Kocamdaaakocammm mrsjale Benim sebebim gidip dolaptan şu sisesini alıp konpile salon halisin dökmüşlerr🥹🥹 Yaaa neden ki
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Bende değilim. Ne demiş ünlü bir düşünür hayat boş eğlen coş.💃🏻💃🏻😂
Gunes_12 mrsjale Aşkım ben alistirmiyorum sorumsuzlugu canımı sıkıyor sanki sadece benim sorumlulugum var gibi davranıyor bana diyor gündüz uyuduğu zaman uyu iş yapma ee yapmasam da olmuyor
mrsjale Gunes_12 seni çok iyi anlıyorum ya erkekler genelde hep aynı iş yapmadan olur mu olmaz tabi , senin kadar onun da sorumluluğunda tabi ki kesinlikle güzel güzel konuşun bunu yoksa çok yorulur yıpranırsın 🌷
mrsjale Kocamdaaakocammm neyse ki su dökmüşler sakin ol kurursa güzelce leke yapmaz 🥰 ay bilmiyorum sıcaklardan galiba bu bir haftadır aşırı iştahsız anlamadım bende sadece meyve yemek istiyor
mrsjale Gunes_12 hep söylüyorum erkekleri kapatsınlar (bebişlerimiz hariç) 😅 ıslah olmadan da salmasınlar 😂
bizdejantikizlardik Gunes_12 Sorma 🙄 Şey sorcam yaa ne zaman iki öğün ek gıda veriliyor ben şu an tek öğün veriyorum.
Kocamdaaakocammm mrsjale O anlık cinnetlik sebebi ama yaa 🥹 neyseki canları sağ olsun 😍🤩 Off cidden çok sıcak biz perişanız bebeler ne yapsın yaaa
Kocamdaaakocammm mrsjale Hahaha sen bensin yaaa 😂😂😂 Dün gece aynısını grupta yazdım @Gunes_12 dimi 😂😂 erkekler kapatılsın diye
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 sanmıyorum knk. Yorumlarına baktım. Maphusa düşmeyle alakalı bir yorum da görmedim 🤷🏼♀️