mrsjale Kocamdaaakocammm kriz geçirmeden çocuk büyütebilen analara da selam olsun 😂😅 ben de bişey yediremiyorum suan aşırı daraldım yemiyo iştahsız
bizdejantikizlardik nescafebagimlisi Ayy Allah kolaylık versin biz burda(Samsun’da) 30 u geçince bayılıyoruz 😂 abartıyormuşuz
nescafebagimlisi bizdejantikizlardik Hahahaha abartıyormuşuz demene gümledim şuan 😂 Gerçekten çekilmiyor ya sıcak, soğuk bir şekilde idare ediliyor da sıcağa çıplak gezsen çözüm yok 🥲
mrsjale Gunes_12 alıştırma sonra hep salonda yatmak istiyorlar , nerden biliyorsun diye sorma 🙈😂 benimki de salonda yatardı ama oğlan her uyandığında uyanması için çeşitli gürültüler çıkararak sabote ediyordum uykusunu 🙈
Gunes_12 mrsjale Aşkım ben alistirmiyorum sorumsuzlugu canımı sıkıyor sanki sadece benim sorumlulugum var gibi davranıyor bana diyor gündüz uyuduğu zaman uyu iş yapma ee yapmasam da olmuyor
Kocamdaaakocammm mrsjale Benim sebebim gidip dolaptan şu sisesini alıp konpile salon halisin dökmüşlerr🥹🥹 Yaaa neden ki
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Bende değilim. Ne demiş ünlü bir düşünür hayat boş eğlen coş.💃🏻💃🏻😂
mrsjale Gunes_12 seni çok iyi anlıyorum ya erkekler genelde hep aynı iş yapmadan olur mu olmaz tabi , senin kadar onun da sorumluluğunda tabi ki kesinlikle güzel güzel konuşun bunu yoksa çok yorulur yıpranırsın 🌷
mrsjale Kocamdaaakocammm neyse ki su dökmüşler sakin ol kurursa güzelce leke yapmaz 🥰 ay bilmiyorum sıcaklardan galiba bu bir haftadır aşırı iştahsız anlamadım bende sadece meyve yemek istiyor
mrsjale Gunes_12 hep söylüyorum erkekleri kapatsınlar (bebişlerimiz hariç) 😅 ıslah olmadan da salmasınlar 😂
bizdejantikizlardik Gunes_12 Sorma 🙄 Şey sorcam yaa ne zaman iki öğün ek gıda veriliyor ben şu an tek öğün veriyorum.
Kocamdaaakocammm mrsjale O anlık cinnetlik sebebi ama yaa 🥹 neyseki canları sağ olsun 😍🤩 Off cidden çok sıcak biz perişanız bebeler ne yapsın yaaa
Kocamdaaakocammm mrsjale Hahaha sen bensin yaaa 😂😂😂 Dün gece aynısını grupta yazdım @Gunes_12 dimi 😂😂 erkekler kapatılsın diye