mrsjale Gunes_12 hep söylüyorum erkekleri kapatsınlar (bebişlerimiz hariç) 😅 ıslah olmadan da salmasınlar 😂
bizdejantikizlardik Gunes_12 Sorma 🙄 Şey sorcam yaa ne zaman iki öğün ek gıda veriliyor ben şu an tek öğün veriyorum.
mrsjale Kocamdaaakocammm neyse ki su dökmüşler sakin ol kurursa güzelce leke yapmaz 🥰 ay bilmiyorum sıcaklardan galiba bu bir haftadır aşırı iştahsız anlamadım bende sadece meyve yemek istiyor
Kocamdaaakocammm mrsjale O anlık cinnetlik sebebi ama yaa 🥹 neyseki canları sağ olsun 😍🤩 Off cidden çok sıcak biz perişanız bebeler ne yapsın yaaa
Kocamdaaakocammm mrsjale Hahaha sen bensin yaaa 😂😂😂 Dün gece aynısını grupta yazdım @Gunes_12 dimi 😂😂 erkekler kapatılsın diye
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 sanmıyorum knk. Yorumlarına baktım. Maphusa düşmeyle alakalı bir yorum da görmedim 🤷🏼♀️
mrsjale Kocamdaaakocammm aşırı sıcak gerçekten bunaltıcı 🙈 oğlumun saç diplerinde böyle minik sivilce gibi şeyler çıktı bugün ya acaba sıcaktan terlediğinden mi yoksa dün berberde saçlarını kestirdi eşim orda mı bişey oldu ya da ne bileyim bu aralar sürekli çilek yiyo daha önce hiç alerji yapmadı ama fazla yedi diye olabilir mi napayım doktora gideyim mi bi fikir verin kızlar @Gunes_12
mrsjale Kocamdaaakocammm gerçekten çok değişik varlıklar eskiden kadınları çözmek anlamak zor derlerdi ama öyle değil kesinlikle erkekleri çözümlemek çok çok zor 😂
Gunes_12 Kocamdaaakocammm Şans yok bacım akşama kadar çalışırdık sonra gotumuzu devirir yatardik oh mis 🤣
Kocamdaaakocammm mrsjale Daha öncesinde varmiydi yeni mi oldu eğer yeniyse ya yeni tras olduğu içindir yada çilek alerji yapmış olabilir cnm doktora şimdi hemen gitme biraz bekle takip et biraz çilek verme bak düzelecek mi
Kocamdaaakocammm mrsjale Bu erkeklerin hepsi aynı malesf ki bacım akşama kadar herseyi yap et sonrada ne yaptınız ki sanki derler