Berilsmom13 nescafebagimlisi yakaladım yakaladım ama çok sıcak be napcaz böyle 🤦🏼♀️ kaynanam var diye üstümü giyindim gitti şimdi hemen crop şorta geçiş yapıyorum 😂
bizdejantikizlardik Gunes_12 Bu aralar herkes bebeğim yemiyor diyor neyin nesi anlamadım. Benimki de yemedi sabah
LavininAnnesii Berilsmom13 Ay o kadar saçma ki nolur gir bak profilime Haketmişsem haksızsın de lütfen Sedam🥹
LavininAnnesii Berilsmom13 6 aylık bebek 9400 kiloymuş annesi üzülüyomuş post açmış. Doktordan yeni geldim demiş Ben de kilosu fazla zaten neyi dert ediyorsunuz dedim bide doktordan geliyomuşsunuz ona sorsaydınız dedim Postu sabote etmişim😬
nescafebagimlisi Simsimy çok şirin balkonun var tam benlik 🙈 Elmalı kurabiye galiba onlar , çok leziz gözüküyo al gel bende de poğaçayla mercimek köftesi var bak gün yaparız küçük çaplı 😂
Gunes_12 bizdejantikizlardik Sadece karpuz yedi benimkini üst dişler geliyor belki ondan senin bebiş kaç aylık
LavininAnnesii Simsimy Ay doğru taşıncaktın sen Yeni evin nasıl tuttunuz mu ? Ne zaman taşınacaksınız?