bizdejantikizlardik Gunes_12 Bu aralar herkes bebeğim yemiyor diyor neyin nesi anlamadım. Benimki de yemedi sabah
Gunes_12 bizdejantikizlardik Sadece karpuz yedi benimkini üst dişler geliyor belki ondan senin bebiş kaç aylık
LavininAnnesii Simsimy Ay doğru taşıncaktın sen Yeni evin nasıl tuttunuz mu ? Ne zaman taşınacaksınız?
LavininAnnesii bizdejantikizlardik Evet😂 Hatta neden askı verdiniz ne demişler diyenleri bile asmışlar😃
Gunes_12 Simsimy Biz ilcedeyiz site içi olmayan binaların kiraları 15 bin asgari ücret ile çalışan bir aile nasıl versin Allah yardımcısı olsun herkesin 🙄
Simsimy bizdejantikizlardik Samsun’da kiralar nasıl? Trabzon’a böbrek bıraktım ben içim kan ağlıyorda 😂
Simsimy LavininAnnesii Kira 20, 2400 aidat. Burada 17 çok diye yakarıyordum daha beteri oldu. Gerçi tuttuğumuz sitenin kira bakımından en uygun evlerindenmiş bizimki. Yinede önden iki kira isteği biraz zorladı tabii.
bizdejantikizlardik Simsimy Konuma göre değişiyor canım ortalama 15-20-25 bin. İlçeler bir tık daha iyi 8-10-15 bin. Ben geçen yaz taşındım bu eve 2750 ama bakalım temmuzda zam var 😂
bizdejantikizlardik Berilsmom13 Valla bilmiyorum ki canım benim de aklıma o geliyor. Ben meyveleri en son vermeme rağmen meyve istiyor çocuğum 😂