nescafebagimlisi anabarbie Aaaa sizde mi sıkma yapıyonuz ahahahah oh afiyet olsun çok severim bizimkiler de ekmek yaptığında arkasından sıkma börek bazlama ne varsa yapılır 😂
Gunes_12 @silaa66 @Simsimy @bizdejantikizlardik @anabarbie @LavininAnnesii @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Deletedmom_110 @Beyninizikullanmakucretsizdir @Dondurmalikahve @kibritci_kiz @Cicektebenimcicekligunlerde @nescafebagimlisi @NewMomm1 @Beggg @SweetMom__ @SiprayiL @mrsjale @pinkooo_02 Napıyorsunuz kızlar ,❤️
bizdejantikizlardik Gunes_12 Kahve içiyorum bir yandan ne yemek yapayım diye düşünüyorum😂 Sen ne yapıyorsun canım
NewMomm1 Gunes_12 oğlanla bıcı bıcı yaptık uyudu bende mutfağı topladım bu sıcakta hiç bir şey yapılmaz başka😒
nescafebagimlisi @Hoptirililaylalaylaylilaylom @LavininAnnesii askıdalardı sanırım gelmişler mi , gelmişlerse hoşgelmişler 😂
Berilsmom13 nescafebagimlisi neyse ki kocam geldi kızımda kaynanamı çağırdı kahvaltıya 😂 kahvemizde içtim modumu yakaladım 😂
Berilsmom13 nescafebagimlisi yakaladım yakaladım ama çok sıcak be napcaz böyle 🤦🏼♀️ kaynanam var diye üstümü giyindim gitti şimdi hemen crop şorta geçiş yapıyorum 😂
bizdejantikizlardik Gunes_12 Bu aralar herkes bebeğim yemiyor diyor neyin nesi anlamadım. Benimki de yemedi sabah