anabarbie Gunes_12 😂😂kocamın bütün cebindeki paraları kumbarama atıyorum knk 2000 olmuştur çok güzel birşey kumbara
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde evet geçen demiştin unutmadım aklımda 😂 Genciz güzeliz motivasyonuu yüklensin hemennn 💅✨
nescafebagimlisi Simsimy beybim ben geriden geliyom sen benden de geriden geliyon ahahahsha Tanıdığına yakalanmışş 😂
Simsimy anabarbie Yok, daha taşınmadım. Yarın Trabzon’a gidip evi tutacağız. Sözleşme işleri falan :)
anabarbie Simsimy ay zor iş gülüm yaa inşallah bir an önce biter su yorgunlugunuz 1 hafta yat diyecemde daha yerleştirmesi var
nescafebagimlisi Simsimy tahmin edebiliyorum 😂 Yeni evine taşınınca son sürat gündemi takip edersin 😂♥️🌸
anabarbie Simsimy grlim diyorum yardıma yok diyorsun napim ben daha yani kocan yakalamaz merak etme aşkim seni gördüğümden beri çıkmıyorsun aklımdan ay bian kendimi hayrirye gibi hissettim🥲
nescafebagimlisi Simsimy Ben ikisine de gitmediğim için pek bilmiyorum ama nedense trabzon erzurumdan daha güzelmiş gibi geliyor 😂🥰