nescafebagimlisi kibritci_kiz Belki kendin hamile olunca geçmiyordur da başkasının hamileliği bana çok çabuk geçiyor gibi geliyor 😂 haberi veriyorlar 2 gün sonra doğuruyorlar sanki akdkskd
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Evet aşkım unutmadım bende izlicem 🙏 Bende normalde pek dizi falan izlemem de vakit de geçmiyo 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Daha öncede söylemiş miydim yaşlılık alametleri yükleniyor bana desene.😂😂
anabarbie Simsimy sana benden başka kim diyirsu simsimim Allah allahh unuttun mu hemen yaww bir dal sigara isterdim senden hep dibek yapım gel icek dediydim neysem adımı deme😂 Aaa en önemlisi sen benim kader dostumdun
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde evet geçen demiştin unutmadım aklımda 😂 Genciz güzeliz motivasyonuu yüklensin hemennn 💅✨
Simsimy anabarbie Bana herkes simsim diyor 😂 Ama anladım kimsin, tamam. Ne oldu allah askına ne bu hal
anabarbie Simsimy deli ana olunca böyle oldu😂 saç baş dağıttım artık bende gizli hayranim taşındım mi sen
nescafebagimlisi Simsimy beybim ben geriden geliyom sen benden de geriden geliyon ahahahsha Tanıdığına yakalanmışş 😂
Simsimy anabarbie Yok, daha taşınmadım. Yarın Trabzon’a gidip evi tutacağız. Sözleşme işleri falan :)