nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Evet aşkım unutmadım bende izlicem 🙏 Bende normalde pek dizi falan izlemem de vakit de geçmiyo 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Daha öncede söylemiş miydim yaşlılık alametleri yükleniyor bana desene.😂😂
nescafebagimlisi kibritci_kiz Belki kendin hamile olunca geçmiyordur da başkasının hamileliği bana çok çabuk geçiyor gibi geliyor 😂 haberi veriyorlar 2 gün sonra doğuruyorlar sanki akdkskd
anabarbie Simsimy sana benden başka kim diyirsu simsimim Allah allahh unuttun mu hemen yaww bir dal sigara isterdim senden hep dibek yapım gel icek dediydim neysem adımı deme😂 Aaa en önemlisi sen benim kader dostumdun
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde evet geçen demiştin unutmadım aklımda 😂 Genciz güzeliz motivasyonuu yüklensin hemennn 💅✨
Simsimy anabarbie Bana herkes simsim diyor 😂 Ama anladım kimsin, tamam. Ne oldu allah askına ne bu hal
anabarbie Simsimy deli ana olunca böyle oldu😂 saç baş dağıttım artık bende gizli hayranim taşındım mi sen
nescafebagimlisi Simsimy beybim ben geriden geliyom sen benden de geriden geliyon ahahahsha Tanıdığına yakalanmışş 😂
Simsimy anabarbie Yok, daha taşınmadım. Yarın Trabzon’a gidip evi tutacağız. Sözleşme işleri falan :)