anabarbie Simsimy sana benden başka kim diyirsu simsimim Allah allahh unuttun mu hemen yaww bir dal sigara isterdim senden hep dibek yapım gel icek dediydim neysem adımı deme😂 Aaa en önemlisi sen benim kader dostumdun
Simsimy anabarbie Bana herkes simsim diyor 😂 Ama anladım kimsin, tamam. Ne oldu allah askına ne bu hal
anabarbie Simsimy deli ana olunca böyle oldu😂 saç baş dağıttım artık bende gizli hayranim taşındım mi sen
nescafebagimlisi Simsimy beybim ben geriden geliyom sen benden de geriden geliyon ahahahsha Tanıdığına yakalanmışş 😂
Simsimy anabarbie Yok, daha taşınmadım. Yarın Trabzon’a gidip evi tutacağız. Sözleşme işleri falan :)
Gunes_12 @ZeydsMom @Meri-Mel @morkelebekk54 @nescafebagimlisi @anabarbie @Atlasdunyam @SweetMom__ Askolar
morkelebekk54 Gunes_12 ay bi uyumusum sana anlatamam 😂 esime verdim bebeyi (zaten uyuyodu) bende uyumusum bi kac saat aksam da oek evle ilgilenemeyince bu saate kadar islerimi halkettim simdi bebeyi doyuruyorum. Uyudum ama hala uykum var 😂😂😂
anabarbie Gunes_12 😂😂kocamın bütün cebindeki paraları kumbarama atıyorum knk 2000 olmuştur çok güzel birşey kumbara
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde evet geçen demiştin unutmadım aklımda 😂 Genciz güzeliz motivasyonuu yüklensin hemennn 💅✨
anabarbie Simsimy ay zor iş gülüm yaa inşallah bir an önce biter su yorgunlugunuz 1 hafta yat diyecemde daha yerleştirmesi var