Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Silince temizlenmez canım bence de fosur fosur yıka olmadı kombiyi aç şiltesi ince zaten kuruyor.Biz he op dışardayiz kek meyve suyu falan hep batırıyor geçen cuma yıkadım. 2günde kurudu. 😊
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde Aynen Silerek temizlenmesi imkansızdı yani. Asla silme ile kendime eziyet edemezdim. Soktum banyoya foşur foşur yıkadım. Ohhh missss😅
Kocamdaaakocammm AngrBoda_ Ohh miss afiyet olsun 🥰 bende şimdi hazır sofrya konmaya gidiyorum canim kaynanam gile🤣🤣
Hoptirililaylalaylaylilaylom Kocamdaaakocammm kız iyi misin nasıl gidiyo akşamın kaynanayla 😅🥰 sohbetiniz bol olsun 🌸
Kocamdaaakocammm Hoptirililaylalaylaylilaylom Kız biz hep birlikteyiz o yüzden sıkıntı yok rahatım 😂😂
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Kulağıma uyurken birşey girmiş onun hareketleriyle uyandım çıkarmaya çalıştım çıkmadı öldü galiba nasıl çıkaracağım
Cicektebenimcicekligunlerde @nescafebagimlisi @nehirsude0 @AngrBoda_ Benim gibi erkenci kuşlara güünaaydıınn.🌸😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın aşkımm 🥰 Gözümü açasım yok ama bebem sabahın köründe kalkıp evin içinde geziyor , beni de buna dahil ediyor ahahshsdj
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın cancağızım ben pek iyi uyanamadım kulağıma birşey girdi çıkaramadım 😖