Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde Aynen Silerek temizlenmesi imkansızdı yani. Asla silme ile kendime eziyet edemezdim. Soktum banyoya foşur foşur yıkadım. Ohhh missss😅
Kocamdaaakocammm AngrBoda_ Ohh miss afiyet olsun 🥰 bende şimdi hazır sofrya konmaya gidiyorum canim kaynanam gile🤣🤣
Hoptirililaylalaylaylilaylom Kocamdaaakocammm kız iyi misin nasıl gidiyo akşamın kaynanayla 😅🥰 sohbetiniz bol olsun 🌸
Kocamdaaakocammm Hoptirililaylalaylaylilaylom Kız biz hep birlikteyiz o yüzden sıkıntı yok rahatım 😂😂
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Kulağıma uyurken birşey girmiş onun hareketleriyle uyandım çıkarmaya çalıştım çıkmadı öldü galiba nasıl çıkaracağım
Cicektebenimcicekligunlerde @nescafebagimlisi @nehirsude0 @AngrBoda_ Benim gibi erkenci kuşlara güünaaydıınn.🌸😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın aşkımm 🥰 Gözümü açasım yok ama bebem sabahın köründe kalkıp evin içinde geziyor , beni de buna dahil ediyor ahahshsdj
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın cancağızım ben pek iyi uyanamadım kulağıma birşey girdi çıkaramadım 😖
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi kalk kop kop eglenicez yeni bir gün yeni maceralar ne uykusu 😂💃🏻🕺🏻👯♀️