Kocamdaaakocammm Hoptirililaylalaylaylilaylom Aşkım parçalarını çıkmıyor mu eğer cikmiyorsa Önce pisliğini supur sonrasında deterjanli bezle güzelce sil
Gunes_12 Hoptirililaylalaylaylilaylom Arabayı ters çevir çırp sonra elektrikli Süpürge ile süpür sonra da güzelce sil sleppy nin bezleri var onlarla da silebilirsin
Hoptirililaylalaylaylilaylom nehirsude0 SiprayiL teşekkür ederim ✨ 🫶 bu rüzgarla da bayağı zor da banyoya alayım olmazsa
Hoptirililaylalaylaylilaylom nehirsude0 kuruması sorun değil, rüzgarda silmesi temizlemesi😐 ağaçlar uçacak kız yerinden, abooow
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Hayır canlı görmem gerek.😄 Ama şehir pikniği bulusamasi falan olursa katılırım.🙈😄
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde sanırım adiyamnda oturan 2 3 kişiyiz burda yoksa bende yüzyüze görüşmek isterdim 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Silince temizlenmez canım bence de fosur fosur yıka olmadı kombiyi aç şiltesi ince zaten kuruyor.Biz he op dışardayiz kek meyve suyu falan hep batırıyor geçen cuma yıkadım. 2günde kurudu. 😊
Hoptirililaylalaylaylilaylom Dedektifgadget valla arkadaşlar sil falan yazdı. Ben önce süpürdüm çırptım. Sonra dayanamadım foşur foşur yıkadım valla🤌🤣
Dedektifgadget Hoptirililaylalaylaylilaylom sen bensin bende foşur foşur yikardim.🤣 Kaynanam eltimin bebek arabasını vermişti böyle kirliydi ben kullanmaya cesaret edemedim birine verdik keşke kullansaymisim 🤣