JollyBaby Meri-Mel Caniimsin💘 nasilsiniz kiiz nasil gidiyor ben bu postu hep goruyodum ana sayfada diyodum ne konuşuyorlar bu kadar beee. Ama hiç girip bakmiuodum tüm kizceler buradaymissiniz😬
Cicektebenimcicekligunlerde bisenakillisinzaten 2 yaşında olduğu için ben artık d vitamini vermiyordum Kış geldi yine vereyim.😀
Meri-Mel Gunes_12 Sen de bu gruplarda misin vallahi ben buralarda sizin yolunuzu gözlerken siz gruplarda Fink Fink heee
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Gunes_12 insta falan değil aşkım burada acilanlarda varım aynı bu post gibi günlük sohbet @Kocamdaaakocammm aşk olsun.😀
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Heeee burada grup mu kuruluyor nasıl yani 🤔🙄🥺 Cahilligim tuttu bugün neyse tatlım bizden kopma da gruplarin senin olsun 😍💐
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Kız burada öyle birsye var mı 1.kisiden başka eklenmiyor ki önceden vardı grup kurma yani özel mesaj da ama şimdi var mı
Cicektebenimcicekligunlerde milletsanakanalizemiolacak Gecicek gecicek bir gün seneye rahat edicez diye kandırıyorum kendimi sende öyle yap 😀
milletsanakanalizemiolacak Cicektebenimcicekligunlerde yavrum bizim ailenin 2. Çocukları güçlerine güç katıp venoma dönüşüyor yaşından sonra teselli edecek bir durumum yok 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Zamnsz ,ben oğluma fena derdim taa ki küçüğü görene kadar küçük başka bi mevzu..😶🌫️🤷🏻😃
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Çoklu sohbet işte mesela seni ekliyorum Güneşi kocamdakocamı falan 10 kişiye kadar mı ekleniyor bilmiyorum ki baya kişi ekleniyor
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel onlar benim ilk gözle aşklarım aktif olsunlar diye sürekli etiketliyorum..🙈😃
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel 6seni arayla ikinci cesaret edebildim ama Büyüyünce de Çocuklar Kardeş istiyorlar Bence 4 yaş falan tam iyi