AngrBoda_ Meri-Mel Ayn öyle kendini çok yıpratma çocuk bu hasta olacak ama iyileşecek düşecek bir yeri acıyacak ama geçecek çünkü yanında sen olacaksın 🙂
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ oo maşallah mercimek köftesini beceremiyorum ben sulu oluyor biraz cok lezzetli gözüküyor.😋
morkelebekk54 Gunes_12 ay iyi bari rota cok kotu ya rabbim kimseye yasatmasin ☺️ suan nasil peki iyi mi
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Teşekkür ederim gülüm 😙🧡 Önceden bende bezeremezdim şimdi çok güzel yapıyorum 🙈
morkelebekk54 AngrBoda_ ustue bidaxlon nar eksii marul😂 ama msrul gobek marul daha iyi oluyo buna. Citir citir 😂 ben beceremiyorum bunu ama kcuuk gorumcem efsane yapiyo suan kaynanamdayim soyliyim de yalsin canim istedi 😂
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Birde ben kendim yapınca yiyesim gelmiyor. Kokusundan söylüyorum. Başkası yapınca daha güzel geliyor.😃
AngrBoda_ morkelebekk54 Göbek marulum yoktu kız çıtır çıtır daha güzel oluyor da Hazır oradayken yaptır sütünde artar hem 😊
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Yiyorum ama yapana kadar yorulup doyuyorum hazır yemek başka.🙈😃
morkelebekk54 AngrBoda_ bacim valla malzeme yolti yapamadik ama yarin gorumcem malzemeleri alip yapil gondercek bana saolsun eli cok yatkindir boylr seylere tatli felan cok yapar ay bi trilece yapar cok iyi 😂 beyse gece gece gun tabagi yaptircak bu midemiz😂
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Afiyet olsun balım 😍Aman boşver diyeti,dünyaya aç kalmaya mı geldik 😄