AngrBoda_ mrsjale Ay Allah korusun iyi yapmışsın bence sabah kendi annemle dağa gidelim dedim eşime yok gidemezsin napacaksın demeye başladı 😏
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ komşudan istedim.🙈😂 Mercimek salonu,kabak dolması içinden çıkan kabakla mücver,kalan pilavı bebeğime öğle yemeği yaptım herşey arttı bugün bereketli gün.😃💃🏻
Meri-Mel AngrBoda_ Bilecik canım burda havaalanı yok da ancak Bursa Yenişehir havaalanindan kız çok uğraştırıcı evde yaparım daha iyi 🤣😌💓🥺😬
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Gelir hic kullanmadım burası küçücük ilçe her yere ayağımla yürüdüm ya da eşimle hastane baya uzak da
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel şuan bronşit ve bağırsak enfeksiyonu çok varmış salgın var diyorlar dikkatli olmak lazım
Meri-Mel mrsjale Ahhhh keşke evet canım vardı şimdi yok da krup gibi sanki böyle oksurmesi kötü idi havlar tarzda sesi değişik çıkıyor
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Ay Yok kız aslında hiç sevmem yemek yapmayı dün bi iştaha geldim 😄 Kanlıca ve tirmit deriz biz mantar kavuracağım Semiz otu salatam olacak Yeşil mercimek çorbam olacak Bu şekilde canımm 😍 😚