Meri-Mel AngrBoda_ Bilecik canım burda havaalanı yok da ancak Bursa Yenişehir havaalanindan kız çok uğraştırıcı evde yaparım daha iyi 🤣😌💓🥺😬
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Gelir hic kullanmadım burası küçücük ilçe her yere ayağımla yürüdüm ya da eşimle hastane baya uzak da
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel şuan bronşit ve bağırsak enfeksiyonu çok varmış salgın var diyorlar dikkatli olmak lazım
Meri-Mel mrsjale Ahhhh keşke evet canım vardı şimdi yok da krup gibi sanki böyle oksurmesi kötü idi havlar tarzda sesi değişik çıkıyor
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Ay Yok kız aslında hiç sevmem yemek yapmayı dün bi iştaha geldim 😄 Kanlıca ve tirmit deriz biz mantar kavuracağım Semiz otu salatam olacak Yeşil mercimek çorbam olacak Bu şekilde canımm 😍 😚
Meri-Mel Gunes_12 Hastalık ,diş dönemi oluyor canım sıkma canını üstüne gitme meyve falan ver eline en kötü idare eder onu emiyorsa bide ona güveniyorlar ,
mrsjale AngrBoda_ ne güzeldir Amasya hiç gelmedim ama Anadolu’nun her şehri güzel bence 🥰 mantardan korkuyorum toplasam kesin gider zehirlisini bulur gelirim 🙈
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Ay melkimi toplayacaktin bazıları kanlıca diyor hamileyken bayılırdım.😋😀 Geldi mi ki zamani