AngrBoda_ morkelebekk54 Maşallah benim görümcemin biri de öyle herşeyi çok güzel yapar.Her evde olmalı bir hamarat görümce 😄
morkelebekk54 AngrBoda_ ay oyle valla hamileykende canim bisey ostediginde soyluyodum yapiyodu 😂 her gorumce keske biyle iyi olsa
mrsjale AngrBoda_ oh kolay gelsin mis gibi 😍 iki gün mü on gündür yoktum nerdeyse 😅 aynı ev çocuk git gel bişeyler devam 😁
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Günaydııınn🧡 bizde hava günlük güneşlik kızçem 😍Ama napıyorum temizlik yapıyorum 🥴
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ aa son sıcakların tadını çıkarın bende yemeğe girişicem.kahvemi içip soğanım bitmiş sogansiz mercimek çorbası güzel olur mu ki yağmur bastırdı akşam okul çıkışı alabilirim.🤷🏻
Lolik Cicektebenimcicekligunlerde eve yeni geldim kahvaltı yaptım müge eşliğinde çay içiyorum😄 bu havaları özlemişiz
Cicektebenimcicekligunlerde Lolik müge bakmayan sayılı canlılardanim.😃 Moraliniz bozulmuyor mu? Bizim açmaya açmaya bozuldu ya..😃
mrsjale AngrBoda_ gerçekten her gün aynı şeyler ben de kendime yeni meşgaleler arıyordum gittim İngilizce kursuna yazıldım inşallah gidebilirim zaman ayırıp 😅 he kız on gündür yoktum
AngrBoda_ mrsjale Ay ne güzel yaa benim bulunduğum yerde kurslar yok olan yerler de uzak hem bebek var hem bitmek bilmeyen ev işleri var umarım gidebilirsin canım ehliyetim olsa kocam beyin arabasını çalar çalar giderim aslında da o da yok bomboş yaşıyoruz 🙄
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale çocuğu alan var mı çok iyi yapmışsın sosyallik iyi geliyor insana..
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Afiyetler olsun bizim kız hasta doktora götürecektir yağmurdan kaldı da🥺
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel taksi gelemez mi birşey olmaz ya ben yağmurda karda mecbur çıkarıyorum hep temiz hava burnu açılır hem.
mrsjale Meri-Mel şuan açıköğretim isg okuyorum , kendimi geliştirmek için istedim bakalım gidebilirsem inşallah 🙃