mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde 2 gün sonra görüp geldim sayılır mı ? 🥰😍 @AngrBoda_ @Gunes_12 iyi geceler kızlar sohbet etiketlerinizi gördüm bi tatlı uykular diyeyim dedim 😍😅 nabersiniz özledim he
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Yağmurlu mis gibi hava @mrsjale jalem de dönmüş ohh yandan yandan yöne musmutlu birgün.💃🏻💃🏻😃 Kalkın oynayak dışarda kendinize bir kahve ismarlayin mis gibi yağmur havasinda yürüyüş.🫠 Günooo çiçek kızlarımm.🫂😘 @fatihunal @Lolik @tomrishatunn @mematiii seni bulmak çok zor.😃 @Meri-Mel @AngrBoda_ @anabarbie @Gunes_12 @asaletsoydangelir @2boymommy haydiiiii.😃🩷🌸
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Günaydııınn🧡 bizde hava günlük güneşlik kızçem 😍Ama napıyorum temizlik yapıyorum 🥴
Lolik Cicektebenimcicekligunlerde eve yeni geldim kahvaltı yaptım müge eşliğinde çay içiyorum😄 bu havaları özlemişiz
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie ya çok güzel sonbahar her yerde sarı yapraklar romantik komedi film başrolü gibi.🙈😃 Geçim ve ısınma derdi olmasa kışi seviyorum gel kahve yollayayim.😘
AngrBoda_ morkelebekk54 Maşallah benim görümcemin biri de öyle herşeyi çok güzel yapar.Her evde olmalı bir hamarat görümce 😄
morkelebekk54 AngrBoda_ ay oyle valla hamileykende canim bisey ostediginde soyluyodum yapiyodu 😂 her gorumce keske biyle iyi olsa
mrsjale AngrBoda_ oh kolay gelsin mis gibi 😍 iki gün mü on gündür yoktum nerdeyse 😅 aynı ev çocuk git gel bişeyler devam 😁
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ aa son sıcakların tadını çıkarın bende yemeğe girişicem.kahvemi içip soğanım bitmiş sogansiz mercimek çorbası güzel olur mu ki yağmur bastırdı akşam okul çıkışı alabilirim.🤷🏻
Cicektebenimcicekligunlerde Lolik müge bakmayan sayılı canlılardanim.😃 Moraliniz bozulmuyor mu? Bizim açmaya açmaya bozuldu ya..😃
mrsjale AngrBoda_ gerçekten her gün aynı şeyler ben de kendime yeni meşgaleler arıyordum gittim İngilizce kursuna yazıldım inşallah gidebilirim zaman ayırıp 😅 he kız on gündür yoktum