Gunes_12 @morkelebekk54 @AngrBoda_ @Cicektebenimcicekligunlerde @kahvepres @SiprayiL @Meri-Mel @SweetMom__ @lAmMelodi Napiyorsunuz kızlar anca kahve icebildim kızım rahatsizdi uyudu siz nasilsiniz
Meri-Mel Gunes_12 Benim kız da rahatsız uyutmaya çalışıyorum hâlâ 😥😞 Çok geçmiş olsun güneşe de Rabbim şifa versin inşallah,afiyet olsun sana da canım 🥰🎈
kahvepres Gunes_12 afiyet olsun cnm buda benden gelsin kızım aşı oldu dün huysz ateşli dündendir kolunu cok kötü yapmışlar ya
Meri-Mel Gunes_12 Boğazı kötü sanırım sesi böyle değişik çıkıyor ,öksürük oldu iki sefer iki sefer de hapsurdu
AngrBoda_ Gunes_12 Tam günün yorgunluğunu üstümden atayım şöyle bir oturayım diyorum rahat rahat o güzel sessizliğin ardından bir çığlık yükseliyor 😄
morkelebekk54 AngrBoda_ koz valla saat felan belirtmedi bende 3 saat ara ile yapiuorum. Evet ilk yaptigimda korkutu ama sormadan alisti eline veremiyorum agzina sokuyo hemen😂😂
AngrBoda_ morkelebekk54 Allah’ım iyiliğini versin kuzumm salgın da var dikkat et etsek de yine de virüsü kapıyolar da gerçi