morkelebekk54 AngrBoda_ yok canim kullanmiyorum yastik. Sikdi o makinayi aldim kac siringa fisyolojik serumdan koyucam bilgin var mi? Doktorumuz soylemisti dun ama unuttum 10 15 dk yapsaniz yeterli olur dedi ama kac siringa koyucam onu unuttum
AngrBoda_ morkelebekk54 Yanlış hatırlamıyorsam 5 cc galiba ilaç da verdi mi ventolin falan yoksa sadece serum fizyolojik mı kullan dedi
morkelebekk54 AngrBoda_ serum fizyolojik verdi sadece. Vantolinden bahsetmedi. Bi siringa verdim canim ama agladi en fazla 10 dk tutabildim ise yaramistir heralde. Saniirr sesinden korktu acinca agladi sonradan, kapatincada eline verdigimde tuttu😂
AngrBoda_ morkelebekk54 Kaç saatte bir dedi 2 saatte bir ver 10 dk boyunca içindeki tuzlu su korkacağın birşey değil öyle ilaç vermediyse birşey olmaz ilk başlarda korkar sonradan eline ver kendi yapsın 🤭
morkelebekk54 AngrBoda_ koz valla saat felan belirtmedi bende 3 saat ara ile yapiuorum. Evet ilk yaptigimda korkutu ama sormadan alisti eline veremiyorum agzina sokuyo hemen😂😂
Gunes_12 @morkelebekk54 @AngrBoda_ @Cicektebenimcicekligunlerde @kahvepres @SiprayiL @Meri-Mel @SweetMom__ @lAmMelodi Napiyorsunuz kızlar anca kahve icebildim kızım rahatsizdi uyudu siz nasilsiniz
Meri-Mel Gunes_12 Benim kız da rahatsız uyutmaya çalışıyorum hâlâ 😥😞 Çok geçmiş olsun güneşe de Rabbim şifa versin inşallah,afiyet olsun sana da canım 🥰🎈
kahvepres Gunes_12 afiyet olsun cnm buda benden gelsin kızım aşı oldu dün huysz ateşli dündendir kolunu cok kötü yapmışlar ya
Meri-Mel Gunes_12 Boğazı kötü sanırım sesi böyle değişik çıkıyor ,öksürük oldu iki sefer iki sefer de hapsurdu